De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

SANO Sara Salvérius & Edwin Vanvinckenroye

SANO Sara Salvérius & Edwin Vanvinckenroye

maandag 18 februari 2019 19:53
Spread the love
Gratis cafeconcert ENTR | Music & Tapas

ENTR (HAM 147) | gratis inkom | 20:00

dinsdag 26 maart 2019

Accordeoniste Sara Salvérius studeerde enkele jaren geleden af aan het conservatorium van Gent bij Philippe Thuriot. Met Wouter Vandenabeele vormt ze reeds jarenlang een duo waarmee ze al veel optrad in binnen- en buitenland. 

Zanger/violist Edwin Vanvinckenroye groeide op in een muzikaal gezin en houdt van een artisanale cross-over aanpak. ‘All-in-one’: stem, violen (bratch, vedel, viola), melodie, ritme en een performance in een ongebruikelijke combinatie. Voor Edwin spelen de nieuwe ontwikkelingen zich af op het kruispunt waar diverse muziekgenres en kunstvormen samenkomen. Edwin is een geboren improvisator die zich zowel in alternatieve pop-, ambient-, folk- en wereldmuziekmiddens als een vis in het water voelt.

SANO… de fijne klank van akoestische instrumenten en stem.
Minimalistische, repetitieve muziek met een sterke melodie en rijke harmonie. SANO wekt verwondering en brengt het publiek in verschillende stemmingen… van zachtaardige melancholie tot dynamische vreugde …

 

Infohttps://decentrale.be/nl/agenda/muziek/sano 

De Centrale | intercultureel centrum Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent Ham 72 (glazen deur)

+32 (0)9 265 98 28 decentrale@gent.be |  www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!