De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Proper Edegem!!!

Proper Edegem!!!

vrijdag 14 september 2012 22:14
Spread the love

            democratiEdegem
sociaal – ecologisch – democratisch

       Edegem nu écht anders

     www.democratiedegem.be

Proper Edegem!!!

De nieuwe politieke beweging democratiEdegem wil dat de gemeente in de toekomst meer investeert in de netheid van de gemeente.

Volgens voorzitter John Versprille kan Edegem met weinig geld veel meer doen.” Het is algemeen geweten dat afval nog meer afval aantrekt. We moeten tijdig inspelen op het sluikstorten voor er meer afval bij komt”.

Stefan Bruyninx is de verantwoordelijk voor democratiEdegemsafety,kort gezegd dEs. “Dit initiatief is een nieuw meldpunt waar iedereen het sluikstorten en alle andere ongemakken kan melden. De medewerkers van dEs zullen dan al het mogelijke doen om er voor te zorgen dat de gemeente de problemen zo snel als mogelijk oplost. In het slechtste geval moeten we het zelf doen”.

Om aan te tonen dat we geen schrik hebben om vuil op te ruimen gaan we dit zondag 16 september om 14.00 uur doen aan het skatepark in het Meihof (Hovestraat 110 – 2650 Edegem).

Meer info,                                                                                                

democratiEdegem
Politieke coördinator

André van Ekelenburg
Tel 0486/26.66.15

take down
the paywall
steun ons nu!