De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Potjebuur of het Suikerfeest voor niet-moslims!

Potjebuur of het Suikerfeest voor niet-moslims!

woensdag 6 juli 2016 11:12
Spread the love
Potjebuur, de nieuwe feestdag in ons land die ieder jaar samenvalt met het Suikerfeest, is op 8 juli aan haar 8ste editie toe.

Op Potjebuur stappen niet enkel de moslims, maar iederéén met een hapje naar een buur. Vandaar: Potjebuur of het Suikerfeest voor niet-moslims!
Potjebuur is een heel eenvoudig concept dat de burger in staat stelt om zèlf een samenleving te creëren die samenhorigheid en zelfvertrouwen uitstraalt.
Eten delen is prettig en schept altijd een band!

Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere houden ter gelegenheid van Potjebuur een gelegenheidsreünie van de Flemish Foodies! Veemarkt Kortrijk – 8 juli van 18u. tot 21u.
U wordt vriendelijk uitgenodigd op het slotevent van Potjebuur. 
The former Flemish Foodies zullen er samen met Sarah Vansteenberge, de winnares van ‘Wat wordt het Potjebuurgerecht 2016?’, in hun eigenste rock-‘n-rollstijl het beste van zichzelf geven, en voor minstens 300 buren en voorbijgangers een tophapje tevoorschijn toveren!
 
Www.potjebuur.be, de facebookpagina, het slotevent, het album met de actief deelnemende organisaties en bedrijven en de filmpjes met bekende mensen vertellen u alles over Potjebuur.
Zin in een verademend wij/zij verhaal? Smaak mijn toespraak op de Iftar, in aanwezigheid van o.a. minister-president Geert Bourgeois.
 
Niet vergeten indien u dit nog niet deed:  registreer u individueel en/of met uw organisatie, winkel, bedrijf, buurtcomitee (en stuur ons uw logo).
 
Met smakelijke groeten en tot Potjebuur!

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!