De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Politiekantoor Halewijnlaan verhuist

Politiekantoor Halewijnlaan verhuist

dinsdag 16 januari 2018 22:29
Spread the love

Het politiekantoor aan de Halewijnlaan verhuist maandag 15 januari naar een nieuwe, tijdelijke stek aan de overkant van de straat. Het kantoor is daarom maandag gesloten.
Het politiekantoor aan de Halewijnlaan is aan vervanging toe. Het verouderde gebouw wordt in het voorjaar afgebroken. Er komt een nieuw gebouw in de plaats, dat terug aan de eisen van een moderne dienstverlenende organisatie voldoet.
De medewerkers van het kantoor nemen tijdelijk hun intrek in een pand aan de overkant van de straat, Halewijnlaan 43A. In dit kleine kantoor aan de bibliotheek kunnen de inwoners van Linkeroever tijdens de werken terecht voor klachten en aangiften. Ook de wijkwerking verhuist mee.  
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!