De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

POETIN ALS LEERMEESTER VAN DE N-VA

POETIN ALS LEERMEESTER VAN DE N-VA

zaterdag 17 december 2016 17:03
Spread the love

http://community.dewereldmorgen.be/blog/shekhakberd/2016/12/15/los-angeles-rams-vs-seattle-seahawks-live-stream-free-watch-thursday-night-football-game-nbc-tv-coverage.

Kunnen jullie nu eens uitleggen waarom dit soort blogs op de site staan? Mij ontgaat de relevantie volledig. Een mens zou al gaan denken: ‘Op deze site wordt de N-VA alles behalve dan gespaard. En dat zint die partij niet. Weshalve ze dat via de zogeheten sociale media willen afblokken. Zoals vandaag beschreven staat in De Tijd.’ Dat interessante artikel begint zo: “De verkiezingen zijn nog veraf. Maar achter de schermen wordt in alle discretie al aan nieuwe electorale wapens gewerkt. Met uw data als munitie.” En verder…

http://www.tijd.be/politiek_economie/belgie_verkiezingen/Het_geheime_wapen_van_N_VA.9842907-7767.art

En dat in tijden waarin uitvoerig wordt bericht over soortgelijke manipulaties vanuit het Kremlin om de uitslag van Amerikaanse presidentsverkiezingen te beïnvloeden. met Trump als kers op de taart.

.

take down
the paywall
steun ons nu!