De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Philippe Geubels stelt nieuwste DVD voor in Arenberg

Philippe Geubels stelt nieuwste DVD voor in Arenberg

dinsdag 25 september 2012 16:50
Spread the love

Donderdag jl stelde Philippe Geubels zijn nieuwste DVD Hoe moet het nu verder” voor.

Sinds het succes van zijn eerste zaalshow en enkele geslaagde televisie optredens is het leven van Philippe Geubels drastisch veranderd. Zijn nieuw verworven beroemdheid en beruchtheid en de impact hiervan op zijn leven waren dé inspiratiebron voor zijn tweede zaalvoorstelling ‘Hoe moet het nu verder?’.Philippe is onzeker door het overweldigende succes van zijn eerste DVD ‘Droog’, kan hij het succes evenaren met zijn 2de DVD? Met meer dan 100.000 verkochte stuks is ‘Droog’ een onwaarschijnlijk succes in Vlaanderen…kortom “HOE MOET HET NU VERDER?”

Verschillende artiesten en collega’s, waaronder Bart Peeters, Lies Lefever, Iwein Segers, Michael Van Peel, Thomas Smith, Adriaan Van Den Hoof en Bert Gabriëls kwamen Philippe gelukwensen.

De nieuwe DVD is verkrijgbaar bij Free Recordshop en kost 19,95 euro.
 

take down
the paywall
steun ons nu!