De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Oproep ten voordele van Griekenland

Oproep ten voordele van Griekenland

donderdag 19 februari 2015 12:28
Spread the love

Naar aanleiding van een artikel over de schuldenlast van Griekenland in het Nieuwsblad, kreeg ik een idee. 
Ik nodig iedereen uit om hun steun voor Griekenland te laten blijken door dit bericht aan ons ministerie van financiën (johan.vanovertveldt@minfin.fed.be, info@kcfin.be (zijn kabinet) ) te sturen:

“Geachte,
Op de site van het Nieuwsblad las ik vandaag dat Griekenland mij ongeveer € 900,00 schuldig is.http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150126_01494285Nu heb ik het niet breed, maar ik begrijp dat zij het nog veel moeilijker hebben.Via deze weg wil ik jullie dan ook laten weten dat ik afstand doe van die € 900,00.Griekenland hoeft mij dit geld nooit terug te betalen.Ik besef dat het maar om een kleine som gaat, maar het kan misschien helpen.

Vriendelijke groeten,”

Het laat zien dat we solidair zijn aan Griekenland, maar ook dat we ons niet laten vangen door dit soort bullshit verhaaltjes dat dient om ons op te zetten tegen onze Griekse medemens.

take down
the paywall
steun ons nu!