De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

OPROEP! Aan iedereen die bezig is met muziek, poëzie, slammen, woord, drama, and so on and so on
Reclameboodschappen -

OPROEP! Aan iedereen die bezig is met muziek, poëzie, slammen, woord, drama, and so on and so on

woensdag 13 maart 2013 10:28
Spread the love

Mama’s Open Mic, een begrip in de Antwerpse Urban Poetry Scene en ver daar buiten, presents ‘Radio Mama’. Een maandelijkse podcast met slam poetry, spoken word, music, interviews… Mama zoekt nog opnames van opkomend talent. Jep, jouw opnames dus.

HIER VOLGT EEN BERICHT  VAN RADIO MAMA:

OPROEP!

Als gevolg van het overweldigende succes van de Mama’s open mic, de fantastische sfeer en samenwerking tussen het overgrote aanbod van opkomend talent, de motivatie en drang voor nieuwe shit ontstond ‘Radio Mama’. Een maandelijkse podcast die deze maand van start zal gaan.

DUS

wij brengen jullie verse slams, raps, muziek, en evenementen van en door opkomend talent. Ain’t that nice? Idd, dachten wij dus ook.

MAAR

Aangezien wij de radio in eigen beheer opstarten van scratch en dus geen enkel budget hebben is het voor ons onmogelijk om sabam-rechten te betalen of boetes te riskeren, hierdoor kunnen we dus enkel ongeregistreerd werk uitzenden.

DAAROM

hebben wij de hulp nodig van iedereen die bezig is met muziek, poëzie, slammen, woord, drama, and so on and so on.

ALDUS DE OPROEP AAN ALLE CREATIEVELINGEN OUT THERE

Gelieve uw verse (ongeregistreerde) creaties in audioformaat door te sturen naar:

mamaspodcast@gmail.com

take down
the paywall
steun ons nu!