De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Open brief aan de MSM

Open brief aan de MSM

vrijdag 12 juni 2020 14:36
Spread the love

Open brief aan de Main Stream Media

Door Matt Em

 

Iedereen, volgens alle kranten en journaals, is er van overtuigd: de tweede corona  golf komt eraan!

Telkens als er ‘gezondigd’ werd tegen de regels verwachtten de “experts” een nieuwe uitbraak die echter  nooit kwam. De cijfers bleven en blijven nu nog steeds dalen.

Waar zijn de vergelijkbare cijfers van een doorsnee griepseizoen in andere jaren en nu van corona? Toen corona ‘uitbrak’ was de griep ineens verdwenen.

Ze noemen zich expert omdat in het begin van de crisis ze niet wisten waar ze mee te maken hadden en er maar op los gokten. Alle doden werden geteld, maakte niet eens uit door welke oorzaak, want de cijfers moesten omhoog om de “dodelijkheid” van corona te onderstrepen.

En de media deed hier ‘volmondig’ aan mee, iedereen in zijn kot, want ‘ gevaarlijk en zelfs dodelijk’.

WAAROM?  Waarom doet de media, zoals de VRT (als niet commercieel bedrijf) niet eigen onderzoeken en volgen ze enkel het vooraf uitgestippeld plaatje? Ze zijn er om ONS breed te informeren en niet om ons angst aan te jagen door steeds maar weer dezelfde leugens of op zijn minst misleidingen tot in den treure te blijven herhalen en ons met zachte dwang te leiden naar het ‘onmisbaar’ vaccin willen we ooit terug kunnen naar een normale maatschappij.

Waarom werden er in andere jaren als de griep flink huishield niet dezelfde maatregelingen getroffen? Toen waren er meer doden dan nu!

Zo als dat totaal nutteloze mondkapje of beter gezegd muilkorf, die helemaal niets afdoet, hetgeen Maggie De Block vanaf het begin al duidelijk stelde, maar keihard teruggefloten is door…? Om nu toch maar in de pas te lopen en mee te doen aan het angst zaaien.

Je blijft je eigen vuile adem terug inademen en daardoor krijg je hoofdpijn en duizeligheid, niet door corona maar door zuurstof gebrek. Maar corona krijgt wel de schuld zodat ze kunnen zeggen: ‘zie je wel hoe ziekmakend corona is’

En het virus is blijkbaar zo klein dat het enkel door chirurgische maskers kan worden tegen gehouden, net zoals bij influenza, de griep dus. Maar in Nederland krijg je een fikse boete als je een dergelijk masker draagt, die zijn enkel voor medisch personeel. Kan het nog krommer?

Ook die 1,5m. is  nergens op gebaseerd, er is geen enkel bewijs dat het helpt, ze weten niet eens of het virus nu wel of niet leeft en hoelang het dan wel leeft.  We weten het niet zeggen de “experts“ dan, en ze beginnen dan met ‘misschien’,  ‘waarschijnlijk’, ‘het zou kunnen’ enz. en niet met feiten. Maar de media loopt er wel mee weg en geloven alles wat die ‘experts’ verzinnen.

En hoe zit het met vrijwilligheid? Als de staat torenhoge boetes oplegt, nu al ruim 1,5miljoen €, kun je niet meer spreken van ‘vragen om mee te doen’ (blijf in je kot) maar lijkt het eerder op een dictatuur want we zitten NIET in een oorlogssituatie en er in GEEN staat van beleg en van een dodelijke epidemie is  al helemaal geen sprake. Wat is het dan wel?

Waarom zijn ze zo bang om hun miskleun, want dat is het, gewoon te erkennen en zeggen dat ze in het belang van het volk voorzichtig zijn geweest, omdat het ‘nieuw’ was maar dat  het  uiteindelijk toch allemaal niet zo erg is en we terug naar normaal kunnen, ZONDER vaccin, want de doorsnee mens heeft zichzelf genezen door immuniteit op te bouwen, gezond te leven, goede voeding, en zorgen dat ze de nodige vitamines binnen krijgen. Daar kunnen mensen wat mee en niet paniek zaaien wat voor enorm veel schade zorgt; geestelijk, mentaal en economisch. En wie moet daar straks voor opdraaien? Jij en ik!    De cijfers dalen, meer bewijs hoeft er niet te zijn.

Maar in Nederland zijn ze wel van plan om de 1,5m. tot wet te maken.  Kan het nog gekker of speelt hier ook weer een ander doel, iets met gezichtsherkenning? (die werkt pas als men 1,5m. bij mekaar uit de buurt blijft) of heeft het toch iets te maken met 5G waar die 1,5m. ook een rol in schijnt te spelen?

Verschillende onderzoeken in Engeland hebben in woningen van besmette mensen op geen enkel oppervlak sporen van corona gevonden. Trouwens hoe kunnen ze een test ontwikkelen van een virus dat niet eens bekend was, of was het dat wel en klopt het dan dat Gates al in 2018 patent op een corona vaccin heeft aangevraagd?

Heeft hier  iemand van de MSM  al onderzoek naar gepleegd?

Zo nee, waarom niet?

Niemand vraagt zich af wat de agenda hiervoor is en het is echt geen complotdenken dat er bepaalde bedrijven flink mee bezig zijn om hier straks bakken met geld mee te gaan verdienen. Op kop loopt de foundation van Bill en Melissa Gates, die miljoenen steken in het ontwikkelen van vaccins waar ze, al lang voor corona uitbrak, mee begonnen zijn. En er alleen maar rijker door zijn geworden. Hij zegt zelf dat zijn investering 1 tegen 20 is, dus hij verdient zijn inleg 20x terug. Knap voor een “filantroop”!

Of die vaccins wel zo veilig zijn maakt hun eigenlijk niets uit, als ze maar verkocht worden. In India zijn ze er achter gekomen dat hun vaccin veel meer schade aan kinderen heeft veroorzaakt dan goeds en Gates is daar  samen met ‘zijn’ WHO  (Gates is hoofdsponsor) het land uitgeschopt.

In Afrika is bewezen dat hij vaccins bij meisjes zette die onvruchtbaarheid veroorzaken.

En nu heeft hij binnen 1 jaar een ‘werkend vaccin klaar tegen corona, een  griepachtige ziekte die zoals uiteindelijk gebleken is, niet dat “uiterst dodelijk virus” is waar de mensen enorme angst mee werden aangejaagd en waar regeringen ineens hun verantwoordelijkheden moesten nemen om de bevolking te beschermen. De ‘enige oplossing’ is een vaccin en dat ‘moet’ er dus snel komen.

Normaal duurt het tot 10 jaar eer alle bijwerkingen van een nieuw vaccin in kaart zijn gebracht. Bij eerste testen zijn 25% van de testpersonen ziek tot zwaar ziek geworden van bijwerkingen en dat al na een paar dagen. Wat zijn de gevolgen op langere termijn?

Vorige ‘forse’ griepseizoenen hadden ook tot 10.000 doden als gevolg en inderdaad ook meestal bij oudere toch al verzwakte mensen, die het merendeel de griepspuit hadden gehaald maar hun nu fataal werd. Gates heeft zelf toegegeven dat de griepspuit bij ouderen “amper werkt” en dat dus voornamelijk jonge kinderen dat vaccin moeten krijgen, terwijl juist die kinderen over een veel sterkere natuurlijke afweersysteem beschikken, tenzij dat het door hun kindervaccins ook al verzwakt is, want het is ook aangetoond dat er heel wat kinderen door die vaccins zieker worden in plaats van beter. Vaak zie je in de zomer kinderen met een snotneus rond lopen.

Over vaccinatieschade praten lijkt absoluut verboden, en diegenen die het wel doen krijgen de meest misselijke bijvoeglijke naamwoorden over zich heen. De industrie beschermt zichzelf heel fors en schakelt ieder tegengeluid uit door zwartmakerijen, valse beschuldigingen en zelfs kapot maken van echte wetenschappers.  Hun eigen ‘onderzoeken’ zijn de enige waarheid.

Dit is geen fabel maar keihard bewezen.

Ook heeft Gates miljoenen ‘gedoneerd’ aan de Main Stream Media in de EU om toch maar uitsluitend positief over vaccinaties te berichten, en de angst voor corona zo lang mogelijk te rekken. Vandaar het steeds hameren op dat die 2e golf er komt, (moet komen) tot het vaccin er is.

Daarom ook dat je nooit ook maar enig negatief geluid hoort over de vaccins en spotgoedkope geneesmiddelen met fake tegenonderzoeken door de industrie zelf dus, met de grond gelijk gemaakt worden. Ook hoor je nergens het belang van een gezonde voeding, vitamine C en D en zink als de beste middelen in een vroeg stadium tegen de griep.  Toch eenmaal besmet: blijf dan thuis, dat doen we al jaren zo.

Luchtvervuiling is een van de hoofddaders van de longziektes, niet corona. Noord Italië is een van de meest vervuilde gebieden in Europa, en  waren daar ook de meeste ‘corona’ doden. Toeval? Een griep als ‘trigger’ maar die trigger krijgt de schuld, niet de oorzaak.

Dat wil niet zeggen dat ik tegen vaccins ben maar waar ik wel op tegen ben is dat  er nooit duidelijk wordt gemaakt wat er allemaal inzit en dat ze niet voor iedereen geschikt zijn en de kunstmatig opgewekte boost van het immuunsysteem niet altijd door een kinderlichaam, of oudere mensen verdragen kan worden. Vergelijk maar eens over de jaren heen het aantal toegenomen kinderziektes in samenhang met de stijging van de vaccins. De mazelen waren begin jaren 50 helemaal verdwenen en toen moest er ineens een anti mazelen vaccin komen en nu heerst de mazelen weer  waartegen natuurlijk dat vaccin wordt ingezet. Kassa!

Wat mij ook tegen de borst stuit is dat de vaccinindustrie, dank zij hun sterke lobby, het voor mekaar hebben gekregen dat ze NOOIT verantwoordelijk gesteld kunnen worden  in het geval een vaccin schadelijke bijwerkingen of erger veroorzaakt.  Die kosten worden dan op de belastingbetaler afgewenteld, en dat naast het feit dat diezelfde belastingbetaler via subsidies ook heeft meebetaald aan de ontwikkeling van dat vaccin, maar niks terug krijgt van de enorme winsten die het oplevert voor de industrietop.

En het doel is nu ook nog eens om de winsten zeker te stellen door te pogen het vaccin verplicht te maken, wat grondwettelijk gezien niet eens kan en ze  het zodanig gaan aanraden dat je niet meer mag meedoen aan de normale maatschappij zonder vaccin. Eventueel met een chip onder de huid waarop AL jouw medische gegevens zijn opgeslagen, dus ook of  en welke vaccins je allemaal gehad hebt . Pure chantage dus.

En nog steeds volgens Gates, is het de bedoeling dat straks IEDER mens op aarde volledig gevolgd gaat worden, de hele handel en wandel, van geboorte tot de dood.

Niet voor het welzijn van de mens zelf, maar voor zijn eigen welzijn. Controle houden.

Waarom moet een gevaccineerde bang zijn voor iemand die dat vaccin NIET gehad heeft? De gevaccineerde zou toch veilig moeten zijn of niet?

Big Brother is reallity.

 

Alles over Bill Gates

https://stichtingvaccinvrij.nl/bill-gates-en-het-population-control-grid/

Del Bigtree interviewt dr. Zach Bush – 1,4 miljoen keer bekeken in drie weken

 

Debat over de virus waanzin

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=TLBdoGREZDQ&feature=emb_logo

 

De Jensen show (zie  ook zijn vorige afleveringen)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=DNCZh1X0dyc&feature=emb_logo

Cartoons zie

https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

 

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!