De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

“Het is heel simpel. Je hoeft enkel 1.5 miljoen mensen te vermoorden in de Donbass"

Nederlandse stand-in TV: “Moordt 1,5 miljoen Oekraïners uit.”

zondag 3 augustus 2014 17:49
Spread the love

EEN DOOR NEDERLAND EN DE VS GESPONSORDE OEKRAÏENSE TV WAAR EEN JOURNALIST OPENLIJK OPROEPT TOT VOLKERENMOORD

Hromadske TV is nu de officiële versie van de Rwandese RTLM. Net zo als de RTML opriep tot de uitroeiing van de Tutsi’s, die ze Inyenzi, of kakkerlakken noemde, legitimeert Hromadske TV nu de volkerenmoord op de bewoners van Novorossiya (het gebied in de Oekraïne dat zich verzet tegen de junta in Kiev)Met Inyenzi tot Colorado kevers (de schampere naam die de junta voor het verzet gebruikt) is de cirkel rond. Hromadske TV, het mondstuk van de Ukraiense genocide plegers, wordt direct gefinancierd door de Amerikaanse en de Nederlandse Ambassades. Het bloed van de bevolking van Novorossiya kleeft aan onze Nederlandse handen—wij hebben het tuig toegestaan om dit te laten gebeuren. Verspreidt dit nieuws over de hele westerse Blogsfeer en daarbuiten als getuige van deze toekomstige Holocaust.

Het videofragment van het interview:  http://tinyurl.com/l3d6t6s

Bogdan Boutkevitch: O.K., je vraagt me “Hoe kan  dit gebeuren?” Welnu, het gebeurt omdat de Donbass, in het algemeen, niet alleen een streek is met een deprimerende gesteldheid, het heeft daarbij massa’s problemen. De grootste daarvan is de immense overbevolking van mensen die niemand nog ergens voor kan gebruiken. Geloof me ik weet heel goed waar ik het over heb. Nemen we bijvoorbeeld de Donetsk oblast, daar leven gemiddeld 4 miljoen mensen, waarvan minstens 1,5 miljoen overbodig zijn. Dat bedoel ik: het is niet nodig om de Donbass proberen “te begrijpen”, we moeten het landelijk belang van de Oekraïne begrijpen. De Donbass moet geëxploiteerd worden als de hulpbron die ze feitelijk is. I claim niet dat ik een recept heb voor een vlugge oplossing, maar het allerbelangrijkste dat gedaan moet worden—hoe gruwlijk dat ook moge klinken—is dat daar een bepaalde categorie mensen zijn die uitgeroeid moeten worden.

Hier vindt u de financiële rapporten in pdf formaat van de Hromadske TV, 2013, 2014, en een een detail opname daaruit die de bewering onderbouwt dat Nederland Genocide sponsort: http://tinyurl.com/oqqpxdo en http://tinyurl.com/k6hy95g, plus opname: http://tinyurl.com/pvgc3ns

Bron: http://tinyurl.com/qfz4xoj, Nederlandse vertaling Feng Chsang

take down
the paywall
steun ons nu!