De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Mode voor en door jongeren

Mode voor en door jongeren

dinsdag 3 mei 2011 15:06
Spread the love

Incufashion organiseert de Youth Fashion Day in het kader van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011. Voor dit evenement heeft Incufashion haar modellen getraind tot personal shoppers. Mode-expert en Triangelbewoner Tanguy Ottomer verzorgde de opleiding. Op 14 mei zullen de personal shoppers iedereen gratis kledingadvies geven en de beste shopadresjes tonen.

Workshops en modeshow

In het jongerencentrum Kavka plant Incufashion een ruilbeurs voor tweedehandskledij. Je kan er afgedankte kleding en accessoires ruilen met andere deelnemers. Ook vindt een workshop plaats om kleding op te fleuren.

Incufashion sluit de Youth Fashion Day feestelijk af met een gratis modeshow, modeateliers en fotosessies in de Antwerp Cruise Terminal. Daarna staat er nog een afterparty op het programma.

Interesse om op stap te gaan met een personal shopper? Schrijf je dan snel in via de website www.youthfashionday.be.

© 2011 – StampMedia/Plantijn – Vincent Van Reusel

take down
the paywall
steun ons nu!