De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Michael Van Peel overleeft 2011 !

zondag 25 december 2011 17:54
Spread the love

Vrijdagavond vond in de Arenbergschouwburg de eindejaarsconference plaats van Michael Van Peel. MIchael Van Peel overleeft 2011. In deze conference brengt Michael zijn eigen visie op het voorbije jaar.

Ook besteed de comédian aandacht aan nieuw opkomend talent uit eigen bodem. Zo speelde een zekere Philippe Geubels uit Edegem een kwartiertje in het voorprogramma. “Een jongen waar we zeker nog van gaan horen” aldus Van Peel.

Daarna startte zijn eigen avondvullend programma, nu voor de derde keer op rij. Geert Hoste mag terecht de hete adem van Michael in zijn nek voelen. Na het klassieke politieke toneel nam Michael de zaal mee op wereldreis,door Marokko , Marrakech, België en zo terug naar Antwerpen. Een terechte staande ovatie sloot het optreden in Antwerpen af. Achteraf ging iedereen op de vooravond van Kerstavond goedgezind en blij richting huis.  Meer moet dat niet zijn !

Het verhaal :

2011. Het voorlaatste jaar!
(op de Maya-kalender althans)
We zijn er bijna!
(maar nog niet helemaal)

In de aanloop naar die langverwachte Apocalyps dus snel nog wat lol trappen:
een relatietje met Vangheluwe, een revolutietje in de Maghreb, wat straling in Fukushima en wie weet zelfs een regeringkje voor België!(*) Want wat voor zin heeft een wereld zonder La Esterella , zonder Osama Bin Laden en met nog maar een halve Eddy Wally? Waar bier en benzine vechten om de hoogste prijs terwijl prinsen en ministers hun uitkering dreigen te verliezen?

In zijn traditionele eindejaarsconference reist Van Peel samen met een zaal vol andere overlevenden langs de avonturen van weer een nieuw rampenjaar. Met een tuit en een traan, en misschien zelfs een schalkse vooruitblik naar dat allerlaatste jaar: 2012!

We zijn er bijna!

Speeldata en info :

Do 5 Jan 2012     Café De Pomp, Hove
Za 7 Jan 2012     CC ‘t Schaliken, Herentals
Za 7 Jan 2012     Buster, Antwerpen
Zo 8 Jan 2012     Café The Joker, Antwerpen
Wo 11 Jan 2012   CC De Kern, Wilrijk
Vr 13 Jan 2012    CC Palethe, Overpelt
Za 14 Jan 2012    CC De Markthallen, Herk-De-Stad
Vr 20 Jan 2012    CC Brasschaat – Ruiterhal, Brasschaat
Za 21 Jan 2012    CC De Spil, Roeselare
Vr 27 Jan 2012    Rugby, Leuven

http://www.michaelvanpeel.be/

take down
the paywall
steun ons nu!