De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Interieur tip: een tv-kast op maat

Interieur tip: een tv-kast op maat

dinsdag 17 januari 2017 15:46
Spread the love

Als blikvanger in uw woonkamer moet een tv-kast er mooi uitzien en een samenhangend geheel vormen met de rest van uw interieur. Elke avond zit u immers gezellig tv te kijken met uw partner en/of gezin. Daar een tv-kast heel wat multimedia moet herbergen, dient het ook functioneel te zijn. Daarom is het aangeraden om te kiezen voor een tv-kast op maat die voldoet aan al uw noden. Voldoende legplanken, ingebouwde verlichting of zelfs een ingebouwd haardvuur of bureau, en dit alles vervaardigd uit duurzame materialen. Daarbij doet u best beroep op een professionele schrijnwerker. Zij ontwerpen samen met u de tv-kast van uw dromen.

Het is een algemene trend dat tv’s steeds groter worden. En bovendien hangt men ze meestal gewoon aan de muur. Bij een tv-kast op maat krijgt de tv een ereplaats. Daarbij moet u rekening houden met enkele belangrijke zaken. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende opbergruimte worden voorzien, zodat de randapparatuur en andere spullen goed zitten verstopt. Daarenboven is het perfect mogelijk om de tv-kast te combineren met een ingebouwde open haard of bureau. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien kiest u best voor sobere materialen en kleuren. Zo creëert u een aangename omgeving waar u gezellig kunt vertoeven en genieten van uw favoriete tv-series.

take down
the paywall
steun ons nu!