De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Inspirerende ontmoetingen – Alexandre Eggermont

Inspirerende ontmoetingen – Alexandre Eggermont

maandag 22 december 2014 17:33
Spread the love

We zijn gewend aan ons leven en kunnen ons maar nauwelijks voorstellen hoe andere mensen leven, ver van ons veilige landje en ver van ons veilige bedje. De enige manier om dit te ontdekken is door te reizen. Je ontdekt op die manier nieuwe culturen en krijgt een geheel andere levensvisie op de wereld. Op sommige plekken is het niet normaal dat er water uit de kraan komt en op sommige plekken zijn er geen eens kranen. Je persoonlijkheid kan pas goed gevormd worden als je weet wat de wereld je te bieden heeft. In het ene werelddeel kan je ongelukkig zijn met een schat aan materiële bezittingen en in het andere werelddeel kan je met helemaal niets aan bezittingen zielsgelukkig zijn. Bekijk de onderstaande video om hierover meer te leren.

http://vimeo.com/88185999

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!