De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Het is de schuld van de socialisten!

Het is de schuld van de socialisten!

maandag 26 maart 2018 08:14
Spread the love

Het is de schuld van de socialisten!

 Wat is er gebeurd? Bart De Wever gaat een coca zerootje scheppen op een verjaardagsfuif. De jarige blijkt een cocaïneverslaafde te zijn die bij de gratie van de poepa in de vastgoedsector is terecht gekomen. Bij heldere momenten dient de jarige ook al eens een klacht in omdat iemand foto’s van de fuif publiekelijk heeft gemaakt en het schoon volk dat daar aanwezig was is daar uiteraard niet mee opgezet. Malk Van Peel bv. jaja, die van de haven van Antwelpen, sloeg nog een beetje wit uit door de misgelopen deal met de Chinezen en Eandis. Zo wil je echt niet op de foto komen en dat begrijp ik. Het stadsbestuur blijkt uiteindelijk ook gunstige scheten te laten wanneer er vergunningen moeten worden toegekend aan sommige uitverkorenen. Niet verwonderlijk want Bart De Wever heeft bij het sterfbed van de poepa naar het schijnt één en ander beloofd. Ik zeg, naar het schijnt, want wat precies mogen we niet weten omwille van de bescherming van de persoonlijke levenssfeer uiteraard en dat begrijp ik.

 Maar wat belangrijk is is dat die gunstige scheten van het stadsbestuur niet zijn ingegeven door een soort van vriendjespolitiek of door Domino ofzo. Hoegenaamd niet, als puntje bij Van der Paaltje komt zijn die gunstige scheten gewoon de schuld van de socialisten.

 Het is de schuld van de socialisten!

 Sedert enige dagen is er ook behoorlijk wat opschudding rond de aankoop van een paar of 34 gevechtsvliegtuigen die her en der bevolkingsgroepen die het niet met ons eens zijn eens een lesje of 34 kunnen leren. Aangezien de socialisten in een ander tijdperk al eens een pak verbrand geld hadden aangenomen, of neen, geld in een pakje hadden verbrand, of neen, een verbrand pakje geld hadden gekregen, enfin dat ze goede vrienden hadden bij een Italiaanse helikopterbouwer, rust nu in N-VA kringen ook de zware verdenking op hen dat ze binnen het leger dossiers onder tafel hebben gehouden die bestemd waren voor de van totaal niets wetende en niets geziene of gehoorde minister Vandeput. Volgens een intern rapport dat nog boven water moet komen zou er door onze staatsveiligheid sjoemelsoftware zijn geplaatst in het hoorapparaat van minister Vandeput waarmee ze bepaalde woorden kunnen vervangen door andere. Zo zou, telkens wanneer iemand F-35 zegt de minister F-16 te horen krijgen. Ik zeg ‘zou’ omdat we dat natuurlijk niet echt mogen weten omwille van de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in het leger uiteraard en dat begrijp ik.

Om deze en vele andere redenen kunnen we dus alleen maar besluiten dat het hoorapparaat van minister Vandeput was gehacked en dat hij dus niet noodzakelijk de F-35 vliegtuigen wou uit een soort van plopperdeplop voor de wijze woorden van Donald Trump of Melania ofzo. Neen, uiteraard niet, in dit geval kunnen we wel heel duidelijk stellen dat als Vandeputje bij paaltje komt hij deze gevechtsvliegtuigen gewoon heeft gekozen door de schuld van de socialisten.

 Het is de schuld van de socialisten!

En waarom gedraagt Bart De Wever zich de ene keer als Romein en de andere keer als Calimero? Wel, u zal het misschien niet geloven maar…

 Het is de schuld van de socialisten!

Inmiddels is minister Vandeput door zijn eigen partijleden al bijna witgewassen nu blijkt dat de socialisten er weer voor iets tussen zitten maar toch nog even volgende opmerking:

In de weekend editie van de krant De Tijd lees ik vandaag het volgende:

 Een ander argument dat drie jaar na datum terugkomt, is dat er kosten moeten worden gemaakt om de F-16’s langer te laten vliegen. ‘Ik heb nu aan Lockheed Martin gevraagd om hard te maken wat dit gaat kosten, mochten we verder willen gaan met de F-16’s’, zei Vandeput die al een aanvullende studie heeft besteld.

Als ik de huidige argumentatie van N-VA goed begrepen heb dan had men dit allang uitgezocht en was de te hoge kostprijs om de F-16’s langer te laten vliegen de reden waarom men besloot de voorkeur te geven aan de F-35. Als dat het geval is dan vrees ik dat de minister niet meer uit zijn eigen leugens komt en dat het niet alleen de socialisten zullen zijn die zullen zeggen:

 Het is de schuld van de N-VA!

take down
the paywall
steun ons nu!