De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Goedkoper boeken met de promotiecode van Landal Greenparks

Goedkoper boeken met de promotiecode van Landal Greenparks

Wow, dit wil ik graag even delen. We zijn vorige week met het gezin een weekje op vakantie geweest naar de Lommerbergen van Landal Greenparks. Normaal best een duur vakantiepark, maar dankzij de promo die ik gevonden heb op Parkaanbiedingen.be waren we een stuk goedkoper uit en hebben we een heerlijke vakantie gehad op dit fantastische park.

donderdag 22 mei 2014 02:23
Spread the love

Na maanden van hard werken en het draaiend houden van een gezin met twee kleine kinderen, waren we er weleens even aan toe. Lekker even met het gezin op vakantie, maar het is best vaak best prijzig om er een week tussenuit te gaan, dus ja, toen we het park gevonden hadden, wilde ik natuurlijk wel even op zoek naar hoe we dit park een stuk goedkoper zouden kunnen boeken. Deze mogelijkheid vond ik bij Parkaanbiedingen.be. Een website waar allemaal tips staan hoe je je vakantie een stuk goedkoper kunt maken. Uiteindelijk vond ik er dan ook een artikel met de naam Actiecode Landal Greenparks. Een goed artikel, want door de tips die hier staan viel onze vakantie ca. 25% goedkoper uit.

Lekker even ertussenuit naar De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen is een vakantiepark dat werkelijk in niets te wensen overlaat. Het is vroeger een vakantiepark van Center Parcs geweest en tegenwoordig valt het park onder de vleugels van Landal Greenparks. Het park is niet ver over de grens met Nederland en ik me er dan ook een week lang heerlijk laten verwennen. Een aanrader dus voor iedereen die dit leest.

take down
the paywall
steun ons nu!