De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

GENTERTAINMENT #02 LOKALE HELDEN / CULT’US

GENTERTAINMENT #02 LOKALE HELDEN / CULT’US

woensdag 27 maart 2019 22:21
Spread the love
vrijdag 26 april 2019 

20:00 | gratis 

@De Centrale

Aangevuurd vanuit de werkingen van vzw Jong, bezetten jonge Gentse artiesten voor de tweede editie van Gentertainment het podium van De Centrale om hun Skillz aan een ruimer publiek te tonen. Dit tweede optreden kadert in een nieuw artistiek project in Gent nl. Cult’Us.  Cult’Us staat voor Cultural Universal Learning and Teaching through Unified Stories.

Het project richt zich op de aanstormende Gentse Jeugd en biedt hen een uitlaatklep aan voor culturele uitspattingen, tendensen en baanbrekende ideeën die hen bezielen.

De focus wordt gelegd bij de artiesten zelf en het medium waarmee ze zichzelf willen uitdrukken. Daarnaast verzekert vzw Jong de opvolging en artistieke ontwikkeling en faciliteert De Centrale door middel van hun ervaring als prominente speler binnen het Gentse Muziekcircuit.

Een ‘get down in style’ met de muzikale helden van morgen.

Co-org vzw Jong / Cult’us i.k.v. Lokale Helden (Poppunt) 

Info: https://decentrale.be/nl/agenda/podium-film/gentertainment-02

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent

+32 (0)9 265 98 28 | decentrale@gent.be  | www.decentrale.be 

Inkom Concertzalen Ham 72 (glazen deur) 

take down
the paywall
steun ons nu!