De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Franstalige krant misbruikt ellende van ouders die hun zeventien maanden jonge baby niet ten grave kunnen dragen …
Aanslag Luik, Peuter Gabriel Leblond, Ouders hebben geen geld om begravenis te betalen, Misbruik door krant, Stad Luik -

Franstalige krant misbruikt ellende van ouders die hun zeventien maanden jonge baby niet ten grave kunnen dragen …

vrijdag 16 december 2011 01:52
Spread the love

Beste vrienden,

Het stoort mij enorm dat een franstalige krant, die een percentage van haar dagopbrengst vandaag aan de ouders schenkt . Als ‘ tegenprestatie” mogen de ouders niet met andere kranten praten … wat een schande … schaam u diep ….
De krant profiteert van andermans ellende uit commerciële overwegingen….

Degene die echt uit hart wilt steunen , als is het maar 5 euro .. neem contact op met de o.c.m.w. van Luik om zijn of haar bijdrage te doen …Vlaanderen laat uw hart zien ..

Luc Schrijvers

Ouders overleden peuter kunnen begrafenis niet betalen

De ouders van de tijdens het drama in Luik overleden peuter Gabriel Leblond zijn kapot van verdriet. Hun zoontje, dat zeventien maanden geleden het levenslicht zag nadat mama Olivia al drie dochters ter wereld zette, werd geraakt door een kogel en overleed even later in het ziekenhuis. Bovenop dat ondraaglijke leed hebben ze nu ook te kampen met een finacieel probleem: de ouders Leblond hebben geen geld om hun zoontje te begraven.

Daarom wordt er vandaag op de kerstmarkt, vlak naast de plek van het gruwelijke gebeuren, geld ingezameld voor de jongen. Wie de familie dus wilt steunen, kan naar deze plek afzakken en zijn financiële bijdrage leveren. Ook enkele media betuigen hun financiële steun. Zo hebben de ouders onder andere een afspraak met een Franstalige krant, die een percentage van haar dagopbrengst vandaag aan de ouders schenkt. Als ‘tegenprestatie’ mogen de ouders niet met andere kranten praten. (odbs)

Bron : De Morgen

take down
the paywall
steun ons nu!