De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Flexas.com, het snel groeiende online platform voor kantoorruimte start in België

Flexas.com, het snel groeiende online platform voor kantoorruimte start in België

donderdag 11 mei 2017 13:03
Spread the love

Het zoeken en vinden van een geschikt kantoor verloopt tegenwoordig steeds meer online. Een aantal jaar geleden zocht bijna niemand daar naar een kantoor, dat is nu wel anders. Daarom komt de grootste online bemiddelaar van Nederland, Flexas, nu naar België. De organisatie hoopt ook in België succesvol te worden en zoveel mogelijk ondernemers en organisaties te assisteren bij hun zoektocht naar een geschikt kantoor.

Waarom België?

De stap naar België is een logisch vervolg op de snelle groei en ontwikkeling van Flexas in Nederland. Marcel de Groot, CEO van Flexas.com over de expansie naar België: “Na jaren focus op de Nederlandse kantorenmarkt is het tijd voor ons om in een nieuwe markt te stappen. Bovendien ontvangen wij steeds vaker vragen van verhuurders alsmede huurders om te starten in België.”

Country Manager voor België aangesteld

Om hetzelfde serviceniveau en dezelfde kwaliteit te waarborgen is Laura Davidson aangesteld als Belgische Country Manager. Zij komt uit België en dat is, gezien de culturele verschillen en tweetaligheid, een slimme keuze. Hoewel de website live is en er al diverse kantoren op staan, zal de focus in eerste instantie liggen op de uitbreiding van het aanbod in kantoren.

Belgische vastgoedeigenaren zijn enthousiast

In de korte tijd dat Flexas.com bezig is aan de uitbreiding van het aanbod blijkt dat de Belgische vastgoedeigenaren bijzonder geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Flexas.com. “Wij hebben inmiddels contact gehad met de eigenaren van honderden kantoren en zij zijn eigenlijk allemaal geïnteresseerd in onze diensten”, aldus Laura Davidson. We hebben met name veel aanmelding van kantoren in Brussel ontvangen. Net als in Nederland hopen wij met hen een vruchtbare intensieve samenwerking op te bouwen. Daarom zullen wij ook aanwezig zijn tijdens Realty in Brussel.”

take down
the paywall
steun ons nu!