De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Egypte ‘Pré-Stressvakantie’

Egypte ‘Pré-Stressvakantie’

donderdag 4 juli 2013 08:44
Spread the love

De reisagentschappen halen profijt uit oorlogen. 

Mensen boeken bijvoorbeeld een reis naar Egypte om onder andere de piramiedes te bezoeken. Maar nu zijn door de onrusten al die uitstappen geannuleerd om veiligheidheidsredenen.

Indien je dan deze reis wil laten omzetten in een andere, want het niet je bedoeling is de vakantie door brengen in je hotel zonder iets te bezoeken, dan moet je effe 25% van de reiskosten laten vallen.

Pas indien het Ministerie van Buitenlandse zaken beslist dat het onveilig is kan je een reis kosteloos laten omzetten naar een andere.

Dus denk er goed over na vooraleer u een reis boekt naar een ‘risicoland’, want indien u niet verder dan het hotelcomplex kan gaan, verkiest u beter een oord zoals Benidorm. Daar is het ook goed weer, en is er alleen het gevaar van de Benidorm bastards.

take down
the paywall
steun ons nu!