De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

EAT SMOST IN DE SNEEUW !

maandag 19 december 2011 13:08
Spread the love

Het gezelschap “Echt Antwaarps Teater” heeft vrijdagavond zijn laatste productie van 2011 op het publiek losgelaten.

“Smossen in de Sneeuw” wordt gespeeld door Nicole Laurent, Ruud De Ridder, Anke Frédérickx, Aron Wade en Patrick Onzia. Voor Anke Frédérickx was het haar eerste wederoptreden na de geboorte van haar eerste kindje.

Smossen in de sneeuw is een echt gezellig kerstblijspel waarbij je al volop wegdroomt naar kerstavond. De gezellige voorbereiding, de verplichte invitaties, kortom zoals we van Ruud De Ridder gewoon zijn, heel herkenbaar en voorspelbaar. Het veelvuldig lachende publiek kon deze laatste productie heel goed smaken. Een staande ovatie was dan ook een terechte appreciatie. Bij de genodigden waren oa Ludo Dielis, Jean Marie Pfaff en Carmen, Gert Verhulst en uiteraard alle ander EAT acteurs en actrices.

Het verhaal :

Wim en Karen vieren al vijf jaar kerstmis met de ouders van Karen. Maar nu wil Karen absoluut kerst vieren met de ouders van Wim. Probleem is: de ouders van Wim zijn vijf jaar gescheiden. Het was bovendien geen echtscheiding maar een vechtscheiding. Toch wil Karen haar willetje doorzetten en, ondanks de tegenkanting van Wim, kerst vieren met de twee kemphanen. Omdat ze niet samen in één kamer kunnen en willen verblijven denkt Wim dat ze nooit zullen ingaan op de uitnodiging.  Maar daar heeft Karen een plannetje voor: ze nodigt ze uit zonder dat de één het van de ander weet.

Smossen in de Sneeuw kan u gaan zien :  www.echtantwaarpsteater.be

Tickets reserveren
Tel. 03 231 64 64 of
via de online ticketreservering.
Prijzen tickets
Op donderdag > € 19,00
Alle andere speeldagen > € 22,00

Speeldagen
Donderdag, vrijdag, zaterdag, maandag om 20u15
Zondag om 15u00
Maandag slechts 1x per productie, raadpleeg hun online ticketreservering voor de exacte speeldata

take down
the paywall
steun ons nu!