De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De Argentijnse verkiezingen rollen uit de startblokken

maandag 7 november 2022 03:23
Spread the love

Tijdens het WK in Qatar ligt het land plat, het is de laatste kans voor Messi om de meest complete speler die ooit heeft bestaan te worden. Toch is Carlos Tevéz veel populairder in Argentinië, blijft Messi een godenkind. De laatste dagen roerde echter de Campora zich met de komende verkiezingen op 27 oktober 2023.

Máximo Kirchner, hoofd van deze beweging en zoon van ex-Presidente Christina Fernández de Kirchner en wijlen President Néstor Kirchner, zei dat na de moordaanslag op zijn moeder en de dood van zijn vader tijdens de ambtstermijn, het maar eens tijd zal zijn voor de jeugd.

En ja, de jeugd die lang respect moet hebben voor dino’s is goed georganiseerd in Chili, Argentinië en Brazilië. Eigenlijk zijn ze zelf niet meer zo jong, het zijn gewoon volwassen mensen waar een beetje is aan voorbij gegaan…

Naast Christina heb je Alberto Fernandez, die niet gelieerd is. Die heeft eerlijk gezegd geen dienst gedaan, maar gaf Máximo Kirchner toch de educatieve tik volgens het Peronisme, dus niet de Campora omdat er niet slecht gepraat mag worden over collegae Peronisten, dat leer je ook bij de politieke bewegingen van de Belgische PVDA en dat je verschillende meningen kan hebben maar elkaar moet respecteren.

 

 

 

 

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!