De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

BRIGHT BRIDGES & TCHA LIMBERGER // ISTANBUL EKSPRES FESTIVALCREATIE

BRIGHT BRIDGES & TCHA LIMBERGER // ISTANBUL EKSPRES FESTIVALCREATIE

vrijdag 9 november 2018 17:57
Spread the love
Zondag 18 november 2018  De Centrale 20:00 Tickets: € 13

ISTANBUL EKSPRES 2018: Dag 5

Deze negende editie van het Istanbul Ekspres festival is opnieuw even verscheiden als de stad zelf is. Alle facetten zitten in het programma vervat. Het bruisende leven van de metropool in de songs van Can Bonomo, Kalben en Göksel. De rijke Ottomaanse traditie bij Incesaz en de smeltkroes van culturen in de festivalproductie Bright Bridges, waarbij Turkse, Roemeense en Belgische muzikanten elkaar vinden. Het leven van een wereldstad op maat van een muziekpodium.

Muziek die ontroert, beroert en doet dansen. Ho?geldiniz!

Gipsyviolist Tcha Limberger heeft een blijvende honger naar nieuwe melodieën. Voor Bright Bridges verzamelt deze telg uit de beroemdste manouchefamilie van België een aantal uitstekende Roemeense en Turkse muzikanten rond zich.

Verwacht je bij deze festivalcreatie aan een boeiende combinatie van gipsy jazz, flamenco, Roemeense volksmuziek en Turkse toonladders.

Info: https://decentrale.be/nl/agenda/muziek/bright-bridges-en-tcha-limberger-istanbul-ekspres

Tickets: http://www.uitbureau.be/voorstelling?VoorstellingId=5503

De Centrale | intercultureel centrum    Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent    www.decentrale.be

 

take down
the paywall
steun ons nu!