De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Benefietavond tegen zinloos geweld

Benefietavond tegen zinloos geweld

zondag 6 januari 2013 14:52
Spread the love

In de nacht van 6 op 7 oktober 2012 werd Berten Vanhoudt zonder enige aanleiding door een groep jongeren aangevallen op de tram.

Berten liep daarbij ernstige verwondingen op aan neus, kaakbeen en oog en zal voor een hele tijd arbeidsongeschikt zijn. Ook zal er blijvende schade zijn.
Uiteraard brengt dit hoge kosten met zich mee voor Berten. Berten Vanhoudt woont in Edegem en heeft steeds voor en met probleemjongeren gewerkt, wat maakt dat het nog harder aankomt. Nog steeds is hij bang om savonds alleen buiten te komen en zelfs in de dag als hij een groepje jongeren passeert slaat de angst weer toe.

Daarom organiseren wij een benefietavond om de kosten voor Berten draaglijker te maken maar ook om hem een hart onder de riem te steken. Om aan te geven dat elk van ons tegen zinloos geweld is.
 Dit zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari 2013 vanaf 19 uur.
In zaal ” Ons Huis – Drie Eikenstraat 65 – 2650 Edegem

Spaghetti( ook op vraag vegetarisch te verkrijgen):10 euro
Koude schotel: 10 euro
Kinderspaghetti: 7 euro
Tiramisu en Chocomousse: 2,50 euro

Die avond organiseren we ook een tombola met leuke prijzen.

Inschrijving is geldig na betaling op rekeningnummer: BE56 9730 2921 2188 met vermelding van je naam en het aantal personen.

Voor meer info: 0486/26 66 15 – democratiedegem@telenet.be 

take down
the paywall
steun ons nu!