De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ANN VAN COILLIE & JUAN LOPEZ (& special guest Juan Antonio Caffiero Jorquera) A touch of Latin

ANN VAN COILLIE & JUAN LOPEZ (& special guest Juan Antonio Caffiero Jorquera) A touch of Latin

donderdag 9 januari 2014 14:01
Spread the love

donderdag 30 januari 2014 | 20:00

Concert | café

A touch of Latin is een project van de klassiek geschoolde violiste Ann Vancoillie en de Chileense gitarist Juan Pablo Lopez Recabarren.  Samen brengen ze een swingend programma, gebaseerd op typische Latijns-Amerikaanse tango-, milonga- en salsamelodieën.

Tijdens hun concerten wordt er vaak en veel geïmproviseerd, wat zorgt voor een enorme muzikale drive.  Naast de Latijns-Amerikaanse muziek brengen Ann en Juan ook klassieke “zigeunermuziek” zoals de Czardas van Monti, maar ook dit uitgevoerd met hun eigen specifieke en persoonlijke “touch”.  Gastgitarist Juan Antonio Caffiero Jorquera werd eveneens geboren in Chili.  De synergie tussen deze 3 uitzonderlijke muzikanten heeft een enorme impact en inspireert iedereen die het geluk heeft hen samen aan het werk te zien/horen.

www.annvancoillie.com/violin-and-guitar.html

Gratis

De Centrale
Ham 72, 9000 Gent
decentrale@gent.be
www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!