De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ACW

ACW

woensdag 27 februari 2013 12:01
Spread the love

Uw bijdrage gelezen.. Ik blijf heel het gebeuren pijnlijk vinden.  De aanval van NVA was inderdaad scherp.. en waarschijnlijk  is er geen fraude gepleegd.

Maar aanderijds geloof ik niet zomaar dat men het vrijwilligerswerk  wil aanvallen… zoals mensene van ACW en ook wel van CD&V te geakkelik zeggen.

Er speelt hier inderdaad een zaak van geloofwaardigheid af..

Ik heb ook veel vragen bij bepaalde financiële “regelingen” waardoor bedrijven en ook wel “rijke” mensen binnen een wettelijk kader   te weinig belastingen betalen. Maar moet een Christelijke organisatie dit ook doen.

Ik noem dit een zaak van ongeloowaardigheid. In Christelijke kringen  klaagt men vaak over te kort an subsidies

soms terecht maar daarvoor moeten er wel belastingen betaald worden.    Een tekort aan subsidies is geen reden om zelf, binnen misschien een wettelijk kader ook zelf minder  belastingen te betalen.  Dat is onethisch

take down
the paywall
steun ons nu!