De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Screenshot VRT-Nieuws 16/12/2023

Abbas “zeer bedroefd” nadat Israëlisch leger per ongeluk 18.000 burgers heeft doodgeschoten

zaterdag 16 december 2023 18:35
Spread the love

Bovenstaande titel hebben we nog te goed van VRT-Nieuws en zullen we waarschijnlijk nooit te zien krijgen. De onderstaande titel daarentegen, één van de vele die mij de voorbije dagen heeft doen kotsen van VRT-Nieuws, is geen probleem bij dit gezagsvriendelijk instituut:

Bemerk ook de lachende gezichten. Gaat VRT of enig ander massamedium ooit de foto’s van 18.000 unieke, stralende palestijnse gezichten op gelijkaardige manier publiceren?

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!