De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

17 miljard bezuinigen en dan

17 miljard bezuinigen en dan

maandag 25 augustus 2014 21:28
Spread the love

Toen ik vanmorgen de nieuws las dat de regering wil 40 gevechtsvliegtuigen wou kopen en dat er 17 miljard moet bezuinigd worden vind ik dat niet reeel.Want men moet juist niet bezuinigen op kinderopvang ,of onderwijs of ouderen.Kinderen en de jeugd is de toekomst en door lukraak te gaan bezuinigen op alles en duurder te gaan maken kom je dit als land niet te boven.Daarmee komen er geen nieuwe jobs maar ga je als een spiraal naar beneden,en moet je steeds meer en meer gaan bezuinigen wel op de verkeerde mensen namelijk.Waarom gaat men het geld niet halen bij de banken of de rijkere personen die worden ontzien hier in Belgie.Waarom word ons sociaal stelsel afgebroken?Hebben onze voorouders daarom zo hard voor gestreden om het door een regering een op de andere dag te laten afbreken.?Is 40 gevechtsvliegtuigen belangrijker dan onderwijs,ouderen,sociale huisvestiging ?Cadeautjes geven aan de rijke ondernemers is dat wat deze regering wil en de mensen die het al niet breed hebbne nog verders naar beneden duwen???

Zou het niet beter zijn te investeren in de betere dingen die er moeten komen in de plaats van in de onnodige dingen.Waar is deze regering in godsnaam mee bezig.

.

take down
the paywall
steun ons nu!