Interview, Video -

Fiona Ben Chekroun: “Impact BDS neemt toe, de mensen aanvaarden apartheid niet langer”

We spraken met Fiona Ben Chekroun. Zij is EU-coördinator van de BDS-campagne. BDS staat voor Boycot-Divest-Sanctions of Boycot-Desinvestering-Sancties. Tijdens dit gesprek licht zij de principes toe achter de campagne, lijst een aantal successen op en legt uit hoe de campagne antwoordt op de pogingen tot delegitimering door Israël en zijn pro-zionistische bondgenoten. 

dinsdag 25 oktober 2022 13:34

 

Ondanks het harde verzet van Israël met de steun van talrijke medeplichtige regeringen neemt de impact van de BDS-campagne wereldwijd toe. Meer en meer mensen nemen niet langer de apartheid, de kolonisatie, de bezetting en onderdrukking van het Palestijnse volk.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!