35000 manifestanten op de klimaatmars

35000 manifestanten op de klimaatmars

donderdag 21 maart 2019 11:43
Spread the love

35.000 manifestanten marcheerden op vrijdag 15 maart van Brussel Noord naar Zuid in het kader van de internationale klimaatstaking. Naast de scholieren (het grootste aantal), waren er grootouders en vakbondsmilitanten aanwezig.

LEF was erbij om onze solidariteit te betuigen. Enkele militanten deelden onze flyer “De Keuze” uit, waarin de link toegelicht wordt met de talrijke acties tegen de neoliberale regering en opgeroepen wordt om de strijden te verbinden op de mars van 12 mei, georganiseerd door Hart boven Hard en TAM TAM.
Marie Jeanne Vanmol filmde de mars en monteerde deze sprekende video.

Zie https://vimeo.com/channels/leffge

Typ of plak de tekst in dit veld…

take down
the paywall
steun ons nu!