Lopen voor normalisering van cannabis en Dokters van de Wereld

Lopen voor normalisering van cannabis en Dokters van de Wereld

vrijdag 12 mei 2017 10:07
Spread the love
Op 28 mei loop ik 20 km door Brussel. Dat besloot ik zo’n vijf maanden geleden.

In die periode had ik het nogal lastig met mezelf. Het was uit met mijn lief en mijn zus was (en is nog steeds) ernstig ziek. Alle factoren om eens lekker diep te vallen waren aanwezig.

We’re running and we’re running

Na dagen, of waren het weken, als een vodje al snotterend van de ene zetel naar de andere te kruipen besloot ik dat het genoeg was en dat ik mezelf moest herpakken.

Ik las al vaak dat beweging the key is om je goed in je vel te kunnen voelen. En toen ik tijdens het scrollen op facebook een post zag van Dokters van de Wereld die lopers zocht voor de 20 km aarzelde ik geen moment.

A new Challenge

Ik daagde mezelf uit. En het deed me deugd. Want vanaf dan loop ik beter dan ik ooit gedaan heb. Het lopen is een hobby geworden. Iets waar ik naar uitkijk.

Door de endorfines die vrijkomen bij het lopen raakte ik ook gemotiveerd om nieuwe dingen uit te proberen. Zo volg ik nu ook tangoles. Iets wat ik altijd al heb willen kunnen.

Notoire cannabisliefhebber

Ik ben daarnaast nog steeds een notoire cannabisliefhebber. Nee, ik rook geen jointjes want die tabak die men erbij doet doet me beven. Ik rook het puur of stop het in een vaporizer. En ja, dat maakt van mij een vrolijker mens. Mag ik even?

Wie mij graag sponsort kan dit via deze link.

Trekt Uw Plant

Daarnaast wil ik ook nog kwijt dat ik het verschrikkelijk vind voor de twee bestuursleden van Trekt Uw Plant, Manu en Els, en voor de plantenverzorger Francesco, dat ze van hun vrijheid beroofd werden omdat ze zich engageren in een Cannabis Social Club. Schaam jullie, diegenen die hier verantwoordelijk voor zijn.

Iedereen weet ondertussen dat cannabis een uitstekende pijnstiller is en een genotsmiddel dat ontspanning brengt aan miljoenen mensen ter wereld. Trekt Uw Plant kweekt biologische cannabis voor volwassenen die dit anders zouden kopen bij een dealer die geen kwaliteitsgarantie kan geven.

Trekt Uw Plant wil belastingen betalen en bijdragen aan een gezonde economie, laat ze dat dan toch doen! Het zijn geen criminelen! Hun boekhouding is transparant! Manu is een zalige stand-up comedian en Els een supertoffe madam. Ze zijn absoluut niet op hun plaats daar in de cel. Wat een vergissing!

Dinsdagavond 16 mei houden we een potten- en pannenconcert van 19u tot 20u aan de gevangenis te Antwerpen en op 20 mei gaat de Cannabis Bevrijdings Dag door van 12u tot 22u! Be there please!  

 
 

take down
the paywall
steun ons nu!