Radio Mukambo: Permanente Groove

The groove slaat hard aan met een stomende boodschap op 'Permanent War' van Sir Jean & NMB Afrobeat Experience, ons album van de week. De rest van de podcast focust op twee festivals: Polé Polé op de Gentse Feesten en Irie Vibes Roots Festival in Handzame.

woensdag 20 juli 2016 12:19
Spread the love

Cedric ‘Congo’ Myton, Addis Pablo & Jamaican Jazz Orchestra komen naar Irie Vibes, terwijl Polé Polé Debademba, Mokoomba en Antwerp Gipsy-Ska Orchestra op zijn podium langs de Leie verwelkomt. Bottle of Moonshine zal op beide festivals staan.

Je kan de podcast downloaden op www.mukambo.be

CD van de week: Sir Jean & NMB Afrobeat Experience – Permanent War

Tracklist

1. Tiken Jah Fakoly – African2. Roots By Nature – City Of Jah3. Rod Anton & Cedric Myton – Come Together4. Jamaican Jazz Orchestra – Dark Light5. Bottle Of Moonshine – To The Lighthouse6. Sir Jean & NMB Afrobeat Experience – Take The Time7. Afro Social Club – Road Runner8. Mokoomba – Njoka9. Debademba – Agnakamina10. Afous D’Afous – Tarhanam11. Sir Jean & NMB Afrobeat Experience – Hunted12. Baianas de Ipioca – Boa Noite (Tahira Rework)13. Antwerp Gipsy-Ska Orchestra – Attention

take down
the paywall
steun ons nu!