Social Media Kamp op Sfinks Mixed 2016

Kleeft je smartphone aan je hand, vertel je graag verhalen, vertoef je vaker op Facebook, Instagram en Snapchat dan in de echte wereld en ben je bovendien tussen de 16 - 30 jaar oud? Dan is het sociale mediakamp van De Wereld Morgen op het festival Sfinks Mixed van 27 juli tot 31 juli 2016 iets voor jou. 

maandag 18 juli 2016 11:30
Spread the love

Sfinks Mixed 2016 – Gratis Festival! = 4 dagen gratis music & chill en zeldzame Pokémons. We verblijven vijf dagen op het festival. Brengen alle gebeurtenissen op en naast het podium in woord en beeld op jouw favoriete social media. 

Voorwaarden?

– Een eigen smartphone hebben
– Actief zijn op Facebook, instagram, snapchat, enzovoort
– Je kunnen vrijmaken van woensdag 27 juli tot zondag 31 juli 2016

Wat voorzien wij?

– Begeleiding
– Logement
– Drank- en eetbonnetjes
– Backstagepassen

Stuur asap een motivatiemail naar: Keltoum@dewereldmorgen.be

take down
the paywall
steun ons nu!