Walter Van den Eynde

Wake Roze Huis herdenking aanslag in gayclub Orlando

Voor het holebimonument aan het Roze Huis in Antwerpen werd er gisteren een stil moment gehouden ter herdenking van de slachtoffers van de aanslag in de gayclub in Orlando. Daarbij vielen zondag zeker 50 doden en tientallen gewonden.

dinsdag 14 juni 2016 10:30
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!