Dit zijn de mensen die hulp bieden aan vluchtelingen in Calais

Mensen die vluchtelingen helpen? Dat moeten wel langharige hippies zonder werk zijn, niet? Of toch op zijn minst extreemlinkse activisten als we Theo Francken mogen geloven? Niet echt. Op Twitter maken de vrijwilligers zich kenbaar met de hashtag #calaisvolunteers. En het zijn vooral gewone burgers als u en ik. Met een groot hart.

dinsdag 2 februari 2016 17:15
Spread the love

Enkele van de #calaisvolunteers:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!