Radio Mukambo: Pan-Afrikaanse diaspora

Baba Commandant en zijn Mandingo Band komen helemaal uit Burkina Faso om ons te doen shaken op hun 'Burkinabeat', een mix van Mandinkamuziek met highlife, afrobeat en andere Afrikaanse invloeden. Vrijdag in de Vooruit (Gent) en zaterdag bij Ateliers Claus (Brussel) stellen ze hun nieuwe album 'Juguya' voor, onze cd van de week.

dinsdag 3 november 2015 14:33
Spread the love

Verder luisteren we naar nieuwe tracks van La Antropofónica en The Souljazz Orchestra (afrobeat), van The Skints, Morgan Heritage en Puppa Lëk Sèn (reggae) en van Tumi & Chinese Man (hiphop). Verder kondigt Radio Mukambo het dubbelconcert van oQuadro (hiphop/dancehall uit Bahia) en Emicida (rap) in de Circo Voador (Rio) aan.

 

Je kan de podcast downloaden op www.mukambo.be CD van de week: Baba Commandant & the Mandingo Band – Juguya Tracklist:1. Baba Commandant & the Mandingo Band – Djanfa2. La Antropofónica – Kuntur3. The Souljazz Orchestra – Kossa Kossa4. Baba Commandant & the Mandingo Band – Tilé5. Kendrick Lamar meets Fela Kuti – King Kuti DL Remix6. Morgan Heritage – Strictly Roots7. The Skints feat. Tippa Irie – Tazer Beam8. Puppa Lëk Sèn – Soudan9. Tumi & Chinese Man feat. Hugo Kant – Ronin (Dub)10. oQuadro – Música das Músicas11. Emicida – Nóiz12. Gaspar Z’África Brasil feat. Emicida – Gerreiros De Aruanda13. Little King & Robo & Jahcoozi – Take It Higher

take down
the paywall
steun ons nu!