Hart Boven Hard overhandigt tweede alternatieve septemberverklaring aan Geert Bourgeois

dinsdag 29 september 2015 13:17
Spread the love

Een jaar na het overhandigen van hun eerste alternatieve septemberverklaring aan Geert Bourgeois, verzamelde Hart boven Hard opnieuw aan het Vlaams Parlement. Deze keer vergezeld van een parade van reuzen en bezorgde burgers. 

De hele stoet marcheerde van de congreszuil in Brussel tot aan het einde van de congreslaan, waar de groep opsplitste en een delegatie verder trok naar het Vlaams parlement zelf. Een diverse groep stond zo uiteindelijk Vlaams Minister-president Geert Bourgeois op te wachten aan de ingang van het Vlaams Parlement, met in hun handen de nieuwe alternatieve septemberverklaring. Het overhandigen gebeurde in een flits, en op een makke verklaring ten aanzien van de aanwezige pers na, had de eerste minister weinig te zeggen op de boodschap van de actievoerders van Hart boven Hard. Dit liet de aanwezige actievoerders met een eerder ontgoocheld gevoel achter.

take down
the paywall
steun ons nu!