Hart Boven Hard overhandigt tweede alternatieve septemberverklaring aan Geert Bourgeois

dinsdag 29 september 2015 13:17
Spread the love

Een jaar na het overhandigen van hun eerste alternatieve septemberverklaring aan Geert Bourgeois, verzamelde Hart boven Hard opnieuw aan het Vlaams Parlement. Deze keer vergezeld van een parade van reuzen en bezorgde burgers. 

De hele stoet marcheerde van de congreszuil in Brussel tot aan het einde van de congreslaan, waar de groep opsplitste en een delegatie verder trok naar het Vlaams parlement zelf. Een diverse groep stond zo uiteindelijk Vlaams Minister-president Geert Bourgeois op te wachten aan de ingang van het Vlaams Parlement, met in hun handen de nieuwe alternatieve septemberverklaring. Het overhandigen gebeurde in een flits, en op een makke verklaring ten aanzien van de aanwezige pers na, had de eerste minister weinig te zeggen op de boodschap van de actievoerders van Hart boven Hard. Dit liet de aanwezige actievoerders met een eerder ontgoocheld gevoel achter.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!