Radio Mukambo 194: Free to Dance

Radio Mukambo 194: Free to Dance

Benjaflor zat er al even op te wachten en eindelijk is het nieuwe album van ©© Les Frères Smith er: Free To Go, onze cd van de week. Heerlijke afrobeat van start to finish. We luisteren ook naar de nieuwe singles van Dele Sosimi (voormalige muzikant van Fela Kuti) en van Rocky Dawuni, naast wat afrofunk, reggae en Braziliaanse dancehall.

dinsdag 24 februari 2015 14:02
Spread the love

Radio Mukambo sluit af met een track van Rocky Marsiano, de Portugese producer die heerlijke Lusofone sounds maakt en op 14 maart zal mixen op de tweede verjaardag van Groovalicious in La Tricoterie (Sint-Gillis). 

CD van de week: ©© Les Frères Smith – Free To Go

Tracklist:

1. Orlando Julius with The Heliocentrics – Be Counted
2. ©© Les Frères Smith – Djilan
3. Afla Sakey and Afrik Bawantu – My Lady 
4. Dele Sosimi – Na My Turn
5. ©© Les Frères Smith – Better Thing
6. Rocky Dawuni – African Thriller
7. No Mundão de Rolé – Qualidade E Quantidade
8. Sacassaia – Ninguém Dorme
9. Rocky Marsiano – Tchona

take down
the paywall
steun ons nu!