Stadsdichter David T…

Stadsdichter David T…

maandag 15 december 2014 14:41
Spread the love
Stadsdichter David Troch over de staking:

Houden we de adem in, schuiven we de riem zo een gaatje op. Fluitje van een cent. Bespaar ons, met cijferblindheid is alles te bewijzen. Onze broeken zakken af, onze zakken tellen niet te tellen gaten. Geen mens kan zich uitentreuren met garen vermaken. Lappendekens weten ons niet voor gebakken lucht te vrijwaren nu stikstof onze longblaasjes vult.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!