Actie aan Vlaams Parlement tegen besparingen
State of the arts

Actie aan Vlaams Parlement tegen besparingen

"We just called to say how much we care" is een actie aan het Vlaams Parlement nav hoorzitting van 14 augustus. We willen onze bezorgdheid uitdrukken betreffende de keuzes die de Vlaamse regering lijkt te zullen maken inzake sociaal en cultureel beleid. We steunen de conclusies van internationaal onderzoek dat dit soort keuzes lijdt tot een meer verarmde, gepolariseerde, idee-arme en conflictrijke samenleving.

maandag 18 augustus 2014 15:05
Spread the love

We benadrukken dat deze actie dus niet alleen het cultuurbudget betreft en sluiten ons aan bij andere initiatieven uit andere sectoren die de bezorgdheid delen.

 
State of The Arts is een open platform van kunstenaars, vnl wonend en werkend in Brussel.

http://www.stateofthearts.be/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!