Nooit meer Rana Plaza – Wij willen Schone Kleren

donderdag 24 april 2014 15:48
Spread the love

Vandaag, 24 april, een jaar na de Rana Plaza-ramp in Bangladesh waarbij 1138 kledingarbeidsters omkwamen, werd een herdenking gehouden aan de Wapper in Antwerpen. Vakbonden, noordzuidorganisaties en consumentenorganisaties samen vroegen er aandacht voor de Schone Kleren Campagne (www.schonekleren.be)

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!