Antwerpen: PVDA schrijft geschiedenis

maandag 15 oktober 2012 14:48
Spread the love

Antwerpen 14/10 PVDA schrijft geschiedenis.

4 verkozenen in de gemeenteraad, 
4 in Borgerhout
4 in Hoboken
3 in Deurne
3 in Antwerpen
1 in Merksem 
1 in Berchem
1 in Wilrijk 
2 in de provincieraad.

Bedankt aan alle medewerkers achter en voor de schermen die keihard gewerkt hebben om dit mee mogelijk te maken. En bedankt aan iedereen die ons gisteren haar of zijn stem heeft gegeven. We gaan er de komende 6 jaar een stevige, sociale stem mee laten horen in de verschillende raden ! 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!