Opinie, Nieuws, Samenleving, Brussel, De indignados, 12 mei 2012 -

Global ReVoLuTioN in Brussel

BRUSSEL - Op 15 oktober 2011 zijn in haast 1.000 steden, meer dan 1 miljoen mensen op straat gekomen om verandering te eisen. Als gevolg van de oproep voor wereldwijd verzet van de Spaanse indignados en Occupy Wall Street vond er op 12 mei opnieuw massale mondiale actie plaats. Ook in Brussel.

zondag 13 mei 2012 23:00
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!