‘Gebagatelliseerd’ racisme? nee…

‘Gebagatelliseerd’ racisme? nee…

dinsdag 8 mei 2012 23:05
Spread the love

Het artikel Slachtoffers racistische moord herdacht in Schaarbeek door Arthur Debruyne gepost, net gelezen op

(http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2012/05/08/slachtoffers-racistische-moord-herdacht-in-schaarbeek).

Mevrouw Isnasni heeft natuurlijk gelijk: onverschilligheid is de vijand.  Ter illustratie van haar mooie en wijze woorden denk ik aan wat de reporter erboven geschreven had: ‘enkele tientallen mensen woonden de kleine herdenking bij…”

Ja, Jean-Paul: “l’enfers c’est les autres“!

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!