10 years Muziekpublique | A Song a Day

10 years Muziekpublique | A Song a Day

maandag 19 maart 2012 17:19
Spread the love

10 jaar Muziekpublique!

In 2012 blaast Muziekpublique, Brussels wereldmuziek-en folkcentrum, 10 kaarsjes uit. Tien jaar lang heeft Muziekpublique traditionele -in de breedste zin van het woord- muziek en dans omarmd en gestimuleerd in de vorm van concerten, cursussen, eigen creaties en producties, workshops, festivals, allerhande samenwerkingen en zelfs een eigen muzieklabel.

En hoe kan dit beter dan samen met een aantal van de muzikanten waarmee we tijdens die tien jaar hebeen samengewerkt? 181 muzikanten zijn uitgenodigd om (nog eens) op ons podium in de Matongewijk te komen spelen. Vanaf 19 maart, 10 jaar na het eerste concert, verschijnt elke werkdag een filmpje van een verschillende muzikant(e) op de website van Muziekpublique en dit een hele jaar lang. Met ‘A Song a Day’ willen we de rijke diversiteit aan mensen en hun muziek(en) in het daglicht plaatsen en vieren. De focus ligt daarbij op muzikanten die in België verblijven, maar ook groepen en rondreizende muzikanten komen aan bod. Als extraatje worden er exclusieve nummers gebracht, ter ere van Muziekpublique en onuitgegeven samenwerkingen…

A Song a Day: http://www.muziekpublique.be/nieuws/extra/a-song-a-day-videos/?lang=nl

Muziekpublique: www.muziekpublique.be

take down
the paywall
steun ons nu!