Enter Festival: Reporterslabo van start, volg het festival mee op www.enterfestival.be

Enter Festival: Reporterslabo van start, volg het festival mee op www.enterfestival.be

zondag 18 maart 2012 22:20
Spread the love

Het is zover. Wekenlang hebben we het reporterslabo voorbereid: hoe verslag uitbrengen van het Enterfestival ? Vandaag (vrijdag 16 maart) 16u was voor ons “D-Day”. Vanaf nu kan je in beeld, klank, foto en tekst het festival meevolgen. We geven toe: het is “onze kijk” op het festival. Meer dan 35 vrijwillig(st)ers maken het reporterslabo ! www.enterfestival.be Uw reacties zijn welkom.

Schrijfclub De Schuunschgreivers en fotocollectief Fixatief van Bij’ De Vieze Gasten zetten samen met Atelier Autonome Beeldvorming van Victoria Deluxe een Reporterslabo op voor en tijdens Enter Gent. Vanaf januari zijn ze met participanten aan de slag om de voorbereidingen van het festival te volgen en de verschillende deelnemende organisaties te bezoeken. Tijdens het festival zelf verzorgt het Reporterslabo de verslaggeving: interviews met acteurs en toeschouwers, een kort verslag van een voorstelling of straatgebeuren, een blik achter de schermen,…

Vanaf Zaterdag 17 maart: volg het Enter Festival 2012 mee op www.enterfestival.be !

take down
the paywall
steun ons nu!