De kosmische tijd vaagt reeds duizenden jaren, dag na dag, onherroepelijk alle sporen van menselijk leven uit op deze planeet ... en de mens, hij bouwde voort aan zijn wankele schuilplaats:

De 53ste editie van de bouw-, renovatie- en woonbeurs Batibouw in Brussels Expo heeft dit jaar meer dan 310.000 bezoekers over de vloer gekregen.Dat zijn er iets minder dan de 319.000 van de vorige editie, maar ruimschoots genoeg om de doelstelling van 300.000 bezoekers te halen. Dat meldt de organisatie zondagavond na sluiting van de editie 2012. Volgens Geert Maes, algemeen directeur van organisator Fisa, voedt deze economische overgangsperiode de onzekerheid bij de (ver)bouwende Belg, maar blijft de passie van de Belg voor bouwen en verbouwen onverminderd.

 

 

Schuilplaats van de mens

maandag 12 maart 2012 09:12
Spread the love

De kosmische tijd vaagt reeds duizenden jaren, dag na dag, onherroepelijk alle sporen van menselijk leven uit op deze planeet … en de mens, hij bouwt voort aan zijn wankele schuilplaats…

De 53ste editie van de bouw-, renovatie- en woonbeurs Batibouw in Brussels Expo heeft dit jaar meer dan 310.000 bezoekers over de vloer gekregen. Dat zijn er iets minder dan de 319.000 van de vorige editie, maar ruimschoots genoeg om de doelstelling van 300.000 bezoekers te halen. Dat meldt de organisatie zondagavond na sluiting van de editie 2012. Volgens Geert Maes, algemeen directeur van organisator Fisa, voedt deze economische overgangsperiode de onzekerheid bij de (ver)bouwende Belg, maar blijft de passie van de Belg voor bouwen en verbouwen onverminderd.

take down
the paywall
steun ons nu!