Peter Mertens signeert zijn boek.

 

"De tweede troef van het boek is de heldere en makkelijke te begrijpen taal. Ik krijg nu echt honderden mails van mensen die me voor het boek bedanken . Ze zeggen dan dat het jaren geleden is dat ze nog een politiek boek hebben gelezen en dat ze nu eindelijk begrijpen wat er aan het gebeuren is."

Interview, Nieuws, Economie, Politiek, België, Peter Mertens, Hoe durven ze? De euro, de crisis en de grote hold-up, Politieke analyse -

‘Hoe durven ze’: gat in de markt?

Peter Mertens’ bestseller 'Hoe durven ze' zet een massa gegevens bij elkaar die voor iedereen beschikbaar en controleerbaar zijn. Eindelijk komt er uit de linkse hoek een reeks argumenten die eenvoudig uitleggen waarom een andere wereld nodig is.

dinsdag 6 maart 2012 14:35
Spread the love

Waarom is dit boek een bestseller geworden?

Mertens: “Ik denk dat velen de behoefte hebben om te begrijpen wat er in de wereld gebeurt. Het boek bevat een coherente uitleg en analyse over veel hedendaagse onderwerpen, die veel mensen proberen te vatten. Dat is de eerste troef van het boek, denk ik.”

“De bevolking wil begrijpen waarom de regering plots 11 miljard en daarna nog eens twee miljard en een miljard moet besparen. Iedereen wil vatten waarom de pensioenen ineens in heel Europa afgebouwd moeten worden en iedereen langer moeten werken. Het gaat ook over de index die onder vuur ligt.”

“Mijn boek gaat ook over Griekenland, waar de middenklasse door de besparingsmaatregelen in nauwelijks twee jaar verdwenen is.”

take down
the paywall
steun ons nu!