Oktoberfest in Taybeh

Oktoberfest in Taybeh

donderdag 6 oktober 2011 12:47
Spread the love

Het mag ook al eens feest zijn in Palestina mijnheer. Het voorbije weekend vond het oktoberfestival plaats in Taybeh. Taybeh is een Christelijk dorpje waar het bekende Taybeh-bier wordt gebrouwen. Wegens een elektriciteitspanne werd het festival vroegtijdig stop gezet en kon de hoofd act DAM spijtig genoeg niet optreden. ‘Het is voor de Minuut Mijnheer. Voor de watte? Voor een minuut van het Taybehfestival!’

De muziek die ik gebruikte in bovenstaand filmpje is van Toot Ard. Een geweldige groep, afkomstig van de Golan hoogte.

    

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!