s’Werelds grootste driemaster,  de Sea Cloud II,even in Antwerpen.

s’Werelds grootste driemaster, de Sea Cloud II,even in Antwerpen.

vrijdag 27 augustus 2010 20:19
Spread the love

In februari 2001 werd fantasie werkelijkheid met de lancering van de Sea Cloud II. Zoals geen ander schip combineert de Sea Cloud II de tijdloze elegantie van weleer met het luxueus comfort van moderne cruiseschepen.

s’Werelds grootste driemaster, de Sea Cloud II, werd gebouwd op de Spaanse scheepswerf Astilleros Gondan in Figueras. De 24 zeilen zijn van Poolse makelij en de 3 masten werden op de Spaanse scheepswerf gebouwd en werd op 6 februari 2001 ingehuldigd, 70 jaar na haar legendarisch zusterschip Sea Cloud.

Het schip is voorzien van een sauna, een zwemplatform, een fitnessruimteeen gezellige bar, een stijlvolle salon, een bibliotheek en een elegante boetiek. De ‘Sea Cloud II’ is 117 meter lang en 94 passagiers kunnen aan boord.

Vrijdag was hij even in Antwerpen.

Meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157624819745802/show/

take down
the paywall
steun ons nu!